Trænere

Kasper Centervall

Kasper er cheftræner for klubbens U14 akademihold. Han har været i klubben siden sommeren 2016, hvor han har trænet U13 og U14 talenttrupperne. Kasper Starter på DBU/UEFA’s A-licens januar 2020. Inden han kom til Hvidovre, var han træner i 2,5 år i B1908 på Amager.

Tim Kindler Hansen

Tim er cheftræner for klubbens U15 akademihold. Med sine 23 års trænererfaring, hvor han både har trænet ungdomshold, seniorhold og haft sit eget specifiktrænings firma, har han god erfaring på flere alderstrin. Der udover har han DBU/UEFAs A-licens.
Tim har tidligere været træner i følgende klubber: Tårnby FF, Tårnby BK, Amager United, Spids træning (specifik træning)

Casper Aamodt

Casper er ungdomsudviklingstræner for klubbens U12-U15 akademihold.
Han tog DBU/UEFA’s A-licens i 2014 og har arbejdet med fodbold siden 2008, med alt fra U8-U19, primært på A/Elite-niveau. Han startede trænerkarrieren i AB Tårnby og har været i Hvidovre siden sommer 2016.  

Morten Gleie

Morten er cheftræner på vores U12 A-hold og er indehaver af DBU/UEFAs B-licens. Han har været i klubben i 3,5 år, hvor han de første 2 år var assistent træner på vores U15 akademi hold, hvorefter han fik sin nuværende stilling. Morten har tidligere været træner i AB Tårnby.