SPECIFIKTRÆNING med en akademitræner

Specifiktræning med en akademitræner er for alle drenge og piger der gerne vil investere ekstra i deres udvikling. Specifiktræning giver DIG muligheden for at udvikle dit tekniske niveau og du kan helt selv være med til at præge indholdet af træningen.

Træningen foregår 1-til-1, med én uddannet Hvidovre IF-træner der kun tager hånd om din udvikling. Antal træninger, sted og tidspunkt aftales nærmere og tilpasses efter din hverdag.

Det er ikke et krav at du spiller i Hvidovre IF.

Vi træner udfra Hvidovre IFs specifiktræningsfilosofi og et træningspas varer 60 minutter.
Du kan læse mere om indholdet i træningen og trænerne længere nede på siden.

Hvis det lyder som noget for dig, så følg nedenstående link og bestil allerede din første træning i dag!

Trænerne

Lasse Egelund

Lasse er træner for klubbens U11 A-hold. Lasse har været træner i 5 år, hvor han startede i Greve, hvor han efterfølgende har været forbi FCN og nu er i Hvidovre IF. Lasse har DBU/UEFAs B-licens.

Morten Gleie

Morten er cheftræner på vores U12 A-hold og er indehaver af DBU/UEFAs B-licens. Han har været i klubben i 3,5 år, hvor han de første 2 år var assistent træner på vores U15 akademi hold, hvorefter han fik sin nuværende stilling. Morten har tidligere været træner i AB Tårnby.

Tim Kindler Hansen

Tim er cheftræner for klubbens U15 akademihold. Med sine 23 års trænererfaring, hvor han både har trænet ungdomshold, seniorhold og haft sit eget specifiktrænings firma, har han god erfaring på flere alderstrin. Der udover har han DBU/UEFAs A-licens.
Tim har tidligere været træner i følgende klubber: Tårnby FF, Tårnby BK, Amager United, Spids træning (specifik træning)

Christian Grønbæk

Christian er akademichef i klubben. Han har været fodbold træner i 25 år, hvilket har bragt ham forbi USA på vejen. Christian er indenhaver af DBU/UEFA’s P-licens. Christian har tidligere været forbi Avarta BK, AB Tårnby og Indiana USA Rose Hulman.

Casper Aamodt

Casper er ungdomsudviklingstræner for klubbens U12-U15 akademihold.
Han tog DBU/UEFA’s A-licens i 2014 og har arbejdet med fodbold siden 2008, med alt fra U8-U19, primært på A/Elite-niveau. Han startede trænerkarrieren i AB Tårnby og har været i Hvidovre siden sommer 2016.  

Kasper Centervall

Kasper er cheftræner for klubbens U14 akademihold. Han har været i klubben siden sommeren 2016, hvor han har trænet U13 og U14 talenttrupperne. Kasper Starter på DBU/UEFA’s A-licens januar 2020. Inden han kom til Hvidovre, var han træner i 2,5 år i B1908 på Amager.


Tryk her og læs Hvidovre IF’s Specifiktræningsfilosofi